Meisjes beschuldigd van cyberpesten van een klasgenote

School ambtenaren in een Noord-Californië gemeenschap onderzoeken beschuldigingen van cyberpesten waarbij men gebruik maakte van de Instagram foto sociale media site.Verschillende meisjes op Jefferson High School in Tracy hackten de Instagram account van een klasgenoot en plaatsten daar "seksueel denigrerende informatie" op aldus Fox 40.

Het incident kwam aan het licht toen de moeder van het meisje klacht indiende bij de politie.  Blijkbaar kon noch de moeder, noch de school het inbreukmakende materiaal op de foto-sharing sociale media site laten verwijderen zonder een proces-verbaal.

School ambtenaren zeggen dat het incident begon toen het meisje klaagde dat ze werd gepest op school. De moeder denkt dat  haar dochter haar e-mail en Instagram account gehackt werden als vergelding.  Paul Hall, de directeur van studentenvoorzieningen bevestigt dat cyberpesten onder meisjes een reëel probleem is. "Ze doen dingen en begrijpen effecten van hun daden niet als het viraal gaat."  Schoolambtenaren zeggen dat ze passende maatregelen zullen nemen na een onderzoek van het Instagram incident.

http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-g...